Havnekontoret er ferielukket i uge 28, 34 og 35.

 

Havnekontoret har reduceret åbningstider fra d. 02.07 til den 06.09.24

Kontorets åbningstider i perioden 01.07-06.09.24:

Mandag 13-19, onsdag 9-13, tirs-tors-og fredag lukket

Kontoret kan kontaktes uden for åbningstiderne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen


Havmågens Gyldne regler

Vil du gerne låne Havmågen
Så husk de  Gyldne regler 

Nyt i Brøndby Havn

Nye regler for affaldshåndtering i havnen.

Brøndby Kommune har besluttet at Brøndby Havn skal opdele sit affald i flere affaldstyper.
Fremover skal der sorteres i følgende affaldstyper: Madaffald, Restaffald, Plast, Mad og drikkekartoner, Glas, Metal, Papir, Pap, Tekstil og Farligt affald. 

Vi udvider Affaldsgården ved stor parkeringsplads, sådan at vi har plads til samtlige affaldssorterings typer, dog vil farligt affald (olie, bundvand med olie, malerbøtter, spraydåser, diesel filtre m.m.) fortsat være at finde ved miljøgården mod Hvide bro.
Alt affaldshåndtering vil nu komme til at ligge centralt i havnen, hvilket gør at vi ikke har store skraldebiler kørende mellem vores både på land, på Nord og Syd-øen. Den nye affaldsgård vil blive video-overvåget!

Med de nye affaldssorteringsregler betyder det at der ikke er plads nok i vores nuværende affaldsgårde. Vi har derfor besluttet, af hensyn til økonomi ift. antal tømningssteder og plads i den enkelte affaldsgård at nedlægge affaldsgården på Nord-øen ved område 11. Denne vil fremadrettet blive brugt til opbevaringsområde for rullestilladser og stiger, markeret med pladsnummer. Affaldsgården på Syd-øen ved område 29, bliver også nedlagt og vil fremadrettet blive brugt til opbevaring af havnen materialer.

Den nye affaldsgård forventes at være klar til brug i maj måned.

Vh Jesper Kaas

Skydeporten lukket fra kl. 23.00 – 06.00

Adgang og udkørsel fra kl. 23.00 – 06.00 gives ved brug af jeres kort!